Multi-Mushroom Flatbread Pizza

Multi-Mushroom Flatbread Pizza
Przepis Multi-Mushroom Flatbread Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 700 kalorii, 22g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 7,83 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, ser mozzarella, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczarka Pomidor Flatbread Pizza, Pieczarki, szalotka i Gruyere Flatbread Pizza, oraz Pilaw Wieloziarnisty Z Grzybami.

Instrukcje

1
Rozpuścić sól, cukier i drożdże w ciepłej wodzie i pozostawić drożdże do dowodu. Proofing trwa około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Umieść mąkę w robocie kuchennym wyposażonym w ostrze ciasta i przez rurkę zasilającą z uruchomionym Robot kuchenny powoli wlewaj sprawdzoną mieszaninę drożdży, aż ciasto się połączy i stanie się spójną masą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Ciasto przełożyć na obsypaną mąką deskę i zagniatać przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Umieść w misce, przykryj czystym ręcznikiem do naczyń i pozostaw ciasto do wyrośnięcia, aby z grubsza podwoiło objętość. (Zajmie to około 30 minut do 1 godziny). Ciasto podniosło się wystarczająco, jeśli zrobisz wcięcie palcem i nie odskoczy.) Rozwałkować ciasto i podzielić na 6 jednakowych kulek. Przykryj ręcznikiem i pozwól mu ponownie wzrosnąć. (Umożliwienie wyrośnięcia ciasta po raz drugi nadaje mu drobniejszą konsystencję.) Uwaga: nie wzrośnie tak bardzo za drugim razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podczas gdy ciasto rośnie, przygotuj" bazową " polewę do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
6
Rozgrzać masło w dużej patelni saute na średnim ogniu i saute szalotki i tymianek, aż cebula zaczyna się przeźroczyste. (Jeśli używasz suszonych grzybów, usuń je z ich moczącej cieczy, podnosząc je tak, aby cały żwir pozostał na dnie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać borowiki do patelni, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wyjąć z ognia, wymieszać z grubą śmietaną i zgarnąć do robota kuchennego. Puls posiekać i odstawić na odpoczynek. To jest Twój topping bazy
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. na powierzchni mąki rozciągnij ciasto na 6 (6 na 8 cali) owali i wstrząśnij mąką kukurydzianą po obu stronach ciasta. (Skorupa będzie par pieczone po obu stronach na płycie kuchennej przed dodaniem polewy do pieczenia.) W ciężkim dnie 12-calowej patelni, która ma pokrywkę, podgrzać niewielką ilość oleju na średnim ogniu. (Zawirować olej do pokrycia całego wnętrza patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Przenieś każde owalne ciasto na patelnię, pozwalając 1 stronie lekko gotować i usztywnić przed odwróceniem go szczypcami. Gdy obie strony każdego owalu są par-pieczone w ten sposób, przenieść do kamienia pizzy. Łyżka podstawy polewa do środka teraz tosty skorupy, rozłożone równomiernie na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
11
Na koniec polewa, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu w dużej patelni saute i gotować borowiki, cremini, shiitake, czosnek i tymianek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Rozłóż równomiernie na wierzchu bazy i położyć świeże plastry mozzarelli na.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarellaświeża Mozzarella
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
13
Piec w piekarniku przez około 10 minut, aż ser topi się i krawędzie skórki są złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka kukurydziana, na kamienie do pizzymąka kukurydziana, na kamienie do pizzy851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże pieczarki cremini, oczyszczone i przycięteświeże pieczarki cremini, oczyszczone i przycięte851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.suszone borowiki, namoczone w gorącej wodzie, aby ponownie nawodnić i usunąć ziarno (24 uncje, jeśli używasz świeżego)suszone borowiki, namoczone w gorącej wodzie, aby ponownie nawodnić i usunąć ziarno (24 uncje, jeśli używasz świeżego)851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże borowiki, oczyszczone i przycięteświeże borowiki, oczyszczone i przycięte9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna, dodatkowo do deski ciastamąka uniwersalna, dodatkowo do deski ciasta2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeży ser mozzarella w plasterkachświeży ser mozzarella w plasterkach851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże grzyby shiitake, oczyszczone i przycięteświeże grzyby shiitake, oczyszczone i przycięte3Duże gałązkiświeży tymianek, liście pozbawione łodyg i mieloneświeży tymianek, liście pozbawione łodyg i mielone3Duże gałązkiświeże liście tymianku, odarte z łodygświeże liście tymianku, odarte z łodyg2goździkiczosnek, lekko rozgnieciony z boku ostrza noża, następnie mielonyczosnek, lekko rozgnieciony z boku ostrza noża, następnie mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia12 łyżeczki czosnku w proszkupokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek6krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz3szalotka w plasterkachszalotka w plasterkach12 łyżeczki czosnku w proszkusok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła woda, między 100 115 Stopni F, mierzona termometrem candy (każdy gorętszy zabije drożdże - organiczny zakwas, zbyt chłodny i drożdże nie będą aktywowane)ciepła woda, między 100 115 Stopni F, mierzona termometrem candy (każdy gorętszy zabije drożdże - organiczny zakwas, zbyt chłodny i drożdże nie będą aktywowane)71 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.drożdże pakietowedrożdże pakietowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn