Muffiny Czekoladowo-Wiśniowe
Czekoladowe babeczki wiśniowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, kakao w proszku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czekoladowo - Czekoladowe Babeczki Wiśniowe # BrunchWeek, Muffiny Wiśniowo-Czekoladowe, oraz Muffiny Czekoladowo-Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozgrzać masło i połowę czekolady w mleku w 2-litrowym rondlu na małym ogniu, stale mieszając, aż się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Chłodne 15 minut.
Dodać jajka i ubić na gładką masę.
Wymieszać mąkę, kakao, brązowy cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól w średniej misce, aż dobrze się połączą.
Dodać mieszaninę czekolady i mieszać, aż się połączy. Wymieszaj pozostałą czekoladę i wiśnie.
Podzielić na 12 natłuszczonych (1/2 szklanki) muffinek.
Piec, aż tester wyjdzie czysty, 14 do 18 protokół. Schłodzić w patelni na stojaku 5 do 10 minut.