Muffinki z szynką i serem
Przepis na muffiny z szynką i serem można przygotować w około 30 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 177 kalorii . Za 23 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 12 osób. Sprawdza się jako tanie śniadanie. 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Udaj się do sklepu i kup sodę oczyszczoną, mleko, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 28% . Ta ocena jest raczej słaba. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Grillowane tosty francuskie z szynką i serem na szybką kolację w tygodniu , Grillowane panini z szynką, serem i pieczoną czerwoną papryką i Involtini Di Pollo - roladki z kurczaka nadziewane szynką i serem .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę i sodę oczyszczoną.
Wymieszaj pozostałe składniki; wmieszaj do suchych składników, aż będą wilgotne. Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem foremki na muffiny do dwóch trzecich.
Piec w temperaturze 425° przez 16–18 minut lub do momentu, aż muffinki będą gotowe.