Muffinki z sernikiem wiśniowym wymagają o 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 98 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, cukier, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Działa dobrze jako poranny posiłek. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 12%. Podobne przepisy obejmują Muffinki Z Sernikiem Wiśniowym, Sernik Wiśniowy, oraz Sernik Wiśniowy.
Instrukcje
1
Lekko nasmarować 12-szklankową patelnię do muffinów i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby ciasto, w dużej misce, połączyć mieszankę ciasta, zmiękczony ser śmietankowy, śmietana, jajka i 1/4 szklanki cukru. Beat na średniej prędkości przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Aby zrobić skórkę, połącz okruchy graham cracker, 1/2 szklanki cukru i roztopione masło w małej misce. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)