Muffinki Z Moist Bran

Muffinki Z Moist Bran
Wilgotne babeczki z otrębami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Muffinki Z Moist Bran, Muffinki Z Moist Bran, oraz Wilgotne Babeczki Z Otrębów Orkiszowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietankowe i brązowy cukier do lekkiego i puszystego. Beat w melasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz suche składniki.
3
Połącz jajka i maślankę; Dodaj do śmietanki na przemian z suchymi składnikami i dobrze wymieszaj. Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffin trzy czwarte pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
5
Piec w temperaturze 375° przez 18-22 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W33 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn