Muffinki z masłem orzechowym i galaretką
Masło orzechowe i babeczki galaretki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 192 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Muffinki z masłem orzechowym i galaretką, Muffinki z masłem orzechowym i galaretką, oraz Muffinki z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąki, cukry, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połącz mleko i kolejne 4 składniki (przez waniliowy); Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotności.
Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania. Napełnij każdą filiżankę do połowy ciasta. Łyżka 1 łyżeczka dżemu do każdej filiżanki. Łyżka pozostałego ciasta na górze, aby pokryć dżem.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu lekko na środku.
Ostudzić na patelni 5 minut.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.