Muffinki Supreme z kremem i czekoladą
Czekoladowe babeczki z nadzieniem kremowym Supreme to śniadanie dla 12 osób. Za 40 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 5 g białka i 11 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka jajek, soli, oleju rzepakowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 23%, to danie nie jest tak wspaniałe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Muffiny czekoladowe nadziewane serkiem śmietankowym, Muffiny nadziewane kremem z podwójną czekoladą i Muffiny nadziewane kremem waniliowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną i sól. W drugiej misce połącz wodę, olej, jajko, ocet i wanilię. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone.
Do nadzienia ubić serek śmietankowy, cukier i sól na gładką masę. Ubij jajko i wanilię. Złóż chipsy.
Napełnij ciastem 12 wyłożonych papierem foremek na muffinki do połowy pełnych. Na środek każdego z nich wrzuć zaokrągloną łyżkę mieszanki serka śmietankowego; przykryć pozostałym ciastem.
Piec 25-30 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w muffinkę będzie sucha. Ostudzić 5 minut przed wyjęciem z patelni na kratkę, aby całkowicie ostygło.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.