Jajecznica Dilly
Potrzebujesz bezglutenowego, laktoowowegetariańskiego, pierwotnego i דל פחמימות,znego śniadania ? Dilly Scrambled Eggs może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 173 kalorie , 10 g białka i 14 g tłuszczu . Za 50 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, pieprz, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 29% , to danie jest raczej kiepskie. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Asian Soft Scrambled Eggs , Easy Cheesy Scrambled Eggs , and Nettle Pesto, Avocado, Caramelized Leeks With Scrambled Eggs Over Toast .
Instrukcje
Rozpuść masło na dużej patelni na średnio-wysokim ogniu.
Roztrzep jajka, wodę, sól i pieprz; dodaj do patelni.
Dodaj ser i koperek. Gotuj i mieszaj, aż się zetną, a ser rozpuści.