Muffinki Malinowo-Migdałowe
Muffinki malinowo-migdałowe to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ten poranny posiłek ma 223 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, vanillan ekstrakt, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Malinowo-Migdałowe, Muffinki Malinowo-Migdałowe, oraz Muffinki Malinowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym i proces aż dobrze wymieszane.
Dodaj masło i pulsuj od 4 do 5 razy lub tylko do połączenia.
Dodać jajka, 1 na raz, pulsując 1 lub 2 razy po każdym dodaniu.
Dodaj maślankę, wanilię i sok z cytryny; pulsuj do wymieszania.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Dodać mieszaninę maślanki; mieszać tylko do wilgotności. Delikatnie złożyć maliny.
Odstawić ciasto na 5 minut. Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Posypać cukrem turbinado.
Piec w temperaturze 375 przez 22 minuty lub do momentu, gdy muffinki zostaną lekko dotknięte na środku.
Natychmiast wyjmij muffinki z patelni; umieść na stojaku z drutu.