Muffinki Makowe z nadzieniem malinowym to wegetariańska poranny posiłek. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 3G białka, oraz 10g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sól, jajka, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Makowe Nadziewane Czekoladą, Bułeczki z makiem z twarogiem cytrynowym, oraz Otis Spunkmeyer muffiny z makiem migdałowym – zrób pyszne muffiny w domu podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną. W innej misce ubić jajka, olej i maślankę. Wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Zagnieść orzechy pekan, skórkę z cytryny i mak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Makowiec
Maślanka
Skórka Z Cytryny
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki muffinami zaokrąglonymi stołami pełnymi ciasta. Kropla 1/2 łyżeczki przetworów w środku każdego; wierzch z pozostałą ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
4
Połącz składniki glazury. Dziurkować w ciepłych babeczkach; skropić glazurą. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to świetny wybór na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub musujące białe wino będzie działać z wieloma smażonymi potrawami, a zinfandel jest świetny z daniami z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 63 dolarów.
Grosses Gewachs z legendarnej Winnicy Abstberg jest jednym z największych suchych rieslingów w całych Niemczech. Alpejskie świeże aromaty dojrzałych limonek, gruszki Anjou, guawy i słodkich zielonych ziół. Laser skoncentrowany na podniebieniu, o intensywnej kwasowej mineralności, która wspiera dyskretne smaki białej brzoskwini, zielonego jabłka i zielonej herbaty. W najlepszym wydaniu z elitarnymi owocami morza, takimi jak świeże ostrygi, kraby krabowe, homary na parze, przegrzebki Wschodnie.