Muffinki jabłkowo-cebulowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj muffinki z jabłkami i cebulą. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 12 porcji z 570 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 10 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka skórki cebuli, przypraw do drobiu, liści pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nadziewarka jabłkowo-cebulowa, Muffinki Jabłkowe, oraz Resztki Nadziewanych Muffinek dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelnię i 4 łyżki masła. Gdy masło się rozpuści, dodaj liść laurowy i dodaj warzywa podczas siekania, seler, cebulę, a następnie jabłka.
Posyp warzywa i jabłka solą, pieprzem i przyprawami do drobiu. Gotuj 5 do 6 minut, aby zacząć zmiękczać warzywa i jabłka, a następnie dodaj pietruszkę i farsz kostki na patelnię i połącz. Zwilż farsz bulionem z kurczaka, aż cały chleb będzie miękki, ale nie mokry.
Masło 12 filiżanek muffinek, 2 puszki, obficie z pozostałym masłem. Użyj gałki do lodów, aby napełnić i ułożyć farsz w foremkach na muffinki.
Usuń liść laurowy, gdy nabierasz farsz, gdy go natkniesz.
Piecz, aż stwardnieje i będzie chrupiący na wierzchu, 10 do 15 minut.
Wyjmij nadziewane babeczki na półmisek i podawaj na gorąco lub w temperaturze pokojowej.