Muffinki Dyniowe Z Serem Śmietankowym
Muffinki dyniowe z serem śmietankowym to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz serek śmietankowy, mąkę, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Muffinki Z Serem Dyniowym, Muffinki Z Serem Dyniowym, oraz Muffinki Z Serem Dyniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do nadzienia, w małej misce, ubić serek, jajko i cukier, aż będzie gładka; odstawić. W dużej misce, połączyć mąkę, pumpkin Pie spice, soda oczyszczona i sól. Ubić jajka, cukier, dynię i olej; wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Połowę ciasta podzielić na 24 wysmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki. Drop napełniania przez łyżeczki do herbaty na ciasto. Top z pozostałym cieście.
Na każdej babeczce w razie potrzeby umieść orzecha pekan.
Piec w temperaturze 350° przez 20-22 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.