Muffinki dyniowe z malinami i śmietaną
Muffinki dyniowe z malinami i śmietaną to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 18 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od wybrednego podniebienia ma 916 fanów. Jeśli masz puree z dyni, maliny driscoll, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krem Malinowy Zawijany, Placek dyniowy z kwaśną śmietaną, oraz Krem Krem Ser Pumpkin Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i linia 18 kubki cupcake z wkładkami (zalecane wkładki foliowe). Jeśli używasz papierowych wkładek, spryskaj wkładki lekko sprayem do gotowania przed napełnieniem batter.In duża miska do mieszania, ubić jogurt, jajka i wanilię, aż dobrze połączone. Wymieszać z dynią i cynamonem. Powoli dodaj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól, mieszając, aż dobrze się połączą. Wkładki wypełniające 1/2 pełne z batter.To przygotuj malinowy twarożek, ubij zmiękczony twarożek z cukrem, aż dobrze się połączysz. Wymieszaj i zmiażdż maliny na śmietanę, aż połączą się i jagody rozpadną się.
Na wypełnionych filiżankach wyłożyć 1 łyżeczkę kremu malinowego. Weź wykałaczkę lub szaszłyk i krem wirować przez ciasto.
Piec przez 28-33 minut, lub do pieczenia choć.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.