Muffinki Dyniowe Streusel
Babeczki z dyni Streusel mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 411 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz maślankę, przyprawę do ciasta z dyni, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Dyniowe Muffinki Streusel, Dyniowe Muffinki Streusel, oraz Dyniowe Muffinki Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek. Spryskaj kubki do pieczenia sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać 1 1/2 szklanki mąki, 1 szklanka brązowego cukru, soda oczyszczona, przyprawa pumpkin pie i sól. Wymieszać z dynią, maślanką, olejem i jajkiem tylko do zwilżenia. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
W małej misce, wymieszać gingersnaps, 3 łyżki mąki, 3 łyżki brązowego cukru i masła z widelcem, aż kruchy.
Posypać równomiernie ciasto w każdej filiżance.
Piec 24 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjmij muffinki z patelni do stojaka chłodzącego.
Posypać pokrojonymi migdałami.