Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na śniadanie, więc wypróbuj muffinki imbirowe z cytryną. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 494 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cytrynę, proszek do pieczenia, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Muffinki Cytrynowo-Imbirowe, Świeże muffinki imbirowo-cytrynowe, oraz Muffinki żurawinowe, cytrynowe i imbirowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik: ustaw stojak piekarnika w środkowej i dolnej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Zrobić pastę ze skórki cytrynowej, imbiru, cukru: używając obieraczki warzywnej, odklej skórkę cytrynową z jednej dużej cytryny(unikaj białego pestki). Grubo posiekaj skórkę. Powinieneś mieć około 1/4 szklanki posiekanej skórki z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
4
Dodać tę skórkę, kostkę świeżego imbiru i 1/4 szklanki cukru do robota kuchennego. Pulsuj, aż utworzy się pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbir
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Ubij masło z cukrem, dodaj jajka, a następnie skórkę pasty imbirowej: w dużej misce ubij masło i pozostałe 3/4 szklanki cukru, ubijając do puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Imbirowa
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
6
Dodawać jajka po kolei, ubijając aż do włączenia po każdym z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Ubić skórkę cytrynową i pastę imbirową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Imbirowa
Srebrne Nonpareile
8
Naprzemiennie dodawaj suche składniki z jogurtem: ubijaj połowę suchych składników, aż zostaną włączone. Ubij jedną trzecią jogurtu. Ubić połowę pozostałych suchych składników. Ubij drugą trzecią jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
9
Ubij pozostałe suche składniki, a następnie pozostały jogurt. Ponownie należy uważać, aby pokonać aż tylko włączone. Nie przeginaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
10
Napełnij puszkę muffin ciastem: użyj standardowej 12-muffin Muffin pan. Każdą filiżankę muffinek posmarować lekko oliwą z oliwek lub odrobiną roztopionego masła za pomocą pędzla do ciast. Ciasto na muffinki równomiernie rozprowadzić między kubkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
1
Piec w temperaturze 191°, aż babeczki będą złociste, o 25 do 30 protokół. Przetestuj długą wykałaczką (używamy cienkiego bambusowego szpikulca), aby upewnić się, że środek babeczek jest gotowy. Ustaw na stojaku z drutu, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Zrobić glazurę: gdy babeczki schładzają się, w misce ubijamy cukier puder i sok z cytryny do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W razie potrzeby dodaj więcej soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4
Umyj muffinki glazurą: gdy muffinki są jeszcze trochę ciepłe, użyj pędzla do ciasta, aby umyć glazurę na każdej muffince. Muffinki wchłoną część glazury, więc jeśli chcesz, dodaj więcej glazury do każdej muffinki.