Kremowy Mus Czekoladowy
Kremowy mus czekoladowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 278 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 104 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Mus Czekoladowy, Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, oraz Creamiest Wegańskie Lody Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść czekoladę w metalowej misce nad patelnią gotującej się wody. Mieszaj od czasu do czasu, aż w większości stopią się, a następnie usuń z ognia i mieszaj, aż będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia.
W osobnej misce ubijaj śmietanę do średnio sztywnych szczytów, ale nie pozwól, aby stała się ziarnista. Odstawić.
W osobnej misce ubij białka z solą do uzyskania miękkich szczytów.
Posypać cukrem i kontynuować ubijanie do średnio sztywnych szczytów. Złożyć w żółtka i kirshwasser.
Złóż roztopioną czekoladę, aż do całkowitego włączenia, a następnie złóż bitą śmietanę, aż do równomiernego wymieszania. Łyżkę do kubków deserowych i schłodzić do jędrności, około 1 godziny.