Bananowe muffinki z kawałkami czekolady z nadzieniem musli może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 448 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 394 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sól, mąkę gryczaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasteczka Bananowe, Czekoladowe I Musli, babeczki czekoladowo-bananowe musli {&giveaway!!}, oraz Peanut Butter Chocolate and Banana Chip Granola.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350ºFLine 16 kubków muffin z wkładkami papierowymi lub lekko oil.In dużą miskę, wymieszać mąkę, brązowy cukier, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, guma, cynamon, salt.In oddzielną miskę lub miarkę pyrex, ubić razem banany, olej, wodę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda Kremowa
Mieszanka Mąki
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Dodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodać mokre składniki do suchych składników i delikatnie mieszać, aż ciasto będzie jednolite i gładkie.Wymieszać w czekoladzie.Używając pół szklanki miarki, zgarnij ciasto do przygotowanych puszek muffin, aż całe ciasto zostanie użyte.
Na wierzch muffinek posypać granolę. Nie wszystko się przyklei-w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Piec przez 25 do 30 minut lub do wyschnięcia wykałaczki.Babeczki będą przechowywane w hermetycznym pojemniku do dwóch dni. Zamrozić, aby utrzymać je na dłużej.