Muffin kukurydziany z czosnkiem i suszonymi pomidorami
Czosnek i suszone na słońcu pomidory kukurydziane Muffin wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 102 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka maślanki, kukurydza kernel, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Posmaruj 2 puszki muffin.
W dużej misce połączyć mix muffin, kukurydza, czosnek i suszone pomidory. Wymieszać, aby połączyć. W małej misce ubij razem maślankę, śmietanę i jajka, aż dobrze wymieszane.
Dodać maślankę do mieszanki muffinek. Wymieszać, aby połączyć. Łyżka mieszanki do puszek muffin, napełniając kubki mniej więcej w połowie.
Piec na złoty kolor na wierzchu, o 15 protokół.