Mrożony mus z dyni z Orzechowo-Toffee Crunch

Mrożony mus z dyni z Orzechowo-Toffee Crunch
Mrożony mus z dyni z orzechami-Crunch toffi wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1044 kalorii, 11g białka, oraz 86 g tłuszczu na porcję. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kawałki toffi, mielony imbir, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Mrożony mus z dyni z Orzechowo-Toffee Crunch, Frozen Mocha toffi-crunch Terrine, oraz Sernik Z Dyni Toffi Crunch.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia obramowana blachą do pieczenia folią; szczotkuj obficie olejem roślinnym. Wrzucić orzechy, toffi bits, cukier, i sól w średniej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Kawałki ToffiKawałki Toffi
CukierCukier
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać masło i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Umieścić mieszaninę w środku przygotowanego arkusza; pat do pojedynczej warstwy.
4
Piec, aż kawałki toffi będą miękkie (ale zachowują kształt), około 15 minut. Chłodny crunch całkowicie na arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść na powierzchnię roboczą; posiekać grubo.
1
Ubij 3/4 szklanki śmietany, cukru i żółtek w ciężkim średnim rondlu, aby zmiksować. Mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje do konsystencji budyniu, około 10 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wymieszaj dynię, rum, wanilię, mielony cynamon, imbir, gałkę muszkatołową, sól i ziele angielskie. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, mieszając od czasu do czasu, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Ziele AngielskieZiele Angielskie
DyniaDynia
WaniliaWanilia
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
4
Beat Pozostałe 1 1/4 szklanki śmietany w innej dużej misce, aż krem utrzymuje szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Przenieść 1/2 szklanki bitej śmietany do średniej miski do dekoracji; przykryć i schłodzić. Złóż pozostałą bitą śmietanę do mieszaniny dyni. Przykryć i przechowywać w lodówce mus co najmniej 4 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
W każdym z 4 średnich (10-uncja) kielichy, warstwa 1/3 szklanki musu i obfite łyżka crunch. Powtórz jeszcze 2 razy (może zostać trochę chrupnięcia). W razie potrzeby ubij zarezerwowane 1/2 szklanki bitej śmietany na miękkie szczyty. Wymieszaj lub upuść śmietanę na mus w każdym kielichu. Przykryć; zamrozić na noc. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Odstawić do temperatury pokojowej na 30 minut przed podaniem.)
8
Dekoruj cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn