Mrożony Deser Cynamonowo-Czekoladowy

Mrożony Deser Cynamonowo-Czekoladowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj mrożonego deseru cynamonowo-czekoladowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 348 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, zmielony cynamon, okruchy ciastek waflowych czekoladowych i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mrożony Deser Czekoladowo-Miętowy, Mrożony Deser Z Białej Czekolady I Malin, oraz Podwójne Czekoladowe Chrupiące Mrożone Batony Deserowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać okruchy cookie i masło. Naciśnij w dolnej części ungreased 8-calowy springform pan. Zamrozić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Łyżka lodów na okruchy; gładki wierzch. Przykryć i zamrozić około 2 godzin lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę, cukier i czekoladę do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać około 30 sekund lub do rozpuszczenia czekolady; zdjąć z ognia. Wymieszać z cynamonem. Nadal mieszając 3 do 4 minut lub aż dokładnie wymieszane, błyszczące i lekko pogrubione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CzekoladaCzekolada
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Deser wyjąć z zamrażarki na 15 minut przed podaniem. Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku deseru, aby poluzować; Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
5
Deser podawać z ciepłym lub chłodnym sosem. Deser przechowywać w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn