Mrożone Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 79 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zimną bitą polewę, czekoladę baker 's german' S, gotową do użycia crumb crust graham cracker i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mrożony Czerwony Aksamit Niemiecki Czekolada Deep Dish Pie, Niemieckie Słodkie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Czekolada w mikrofalówce i 2 łyżki. mleka w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 do 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po każdej min. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać serek śmietankowy, cukier i pozostałe mleko; ubić trzepaczką do wymieszania. Przechowywać w lodówce 10 min. za ochłodzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Dodać ubitą polewę; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane. Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
5
Odstawić w temperaturze pokojowej lub w lodówce około 15 min. lub aż ciasto można łatwo pokroić. Resztki ciasta przechowuj w zamrażarce.
Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Ma 3,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.