Mrożone Ciasto Kokosowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz philadelphia cream cheese, cool whip extra creamy bitej polewy, gotowy do użycia graham cracker crumb crust, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Limeada Kokosowa Mrożona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat twarogu i cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać mleko, ubijając aż do dobrze wymieszanego po każdym dodaniu.
Wymieszać z kokosem, ubitą polewą i ekstraktem. Łyżka do skórki.
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Ciasto wyjąć z zamrażarki około 15 min. przed podaniem.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż ciasto można łatwo pokroić. Resztki ciasta przechowuj w zamrażarce.