Mrożone Ciasto Czekoladowo-Malinowe

Mrożone Ciasto Czekoladowo-Malinowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Jeśli 78 centów za porcję spada twój budżet, mrożone ciasto czekoladowo-malinowe może być doskonałym bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Creme-filled Chocolate sandwich cookie crumb crust, fajne bitą polewą, maliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mrożone Ciasto Czekoladowo-Malinowo-Serowe, Mrożone Ciasto Czekoladowo-Malinowe - 4 Punkty, oraz Mrożony Tort Czekoladowo-Malinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Niech Pojemnik sorbetu stać w temperaturze pokojowej około 15 minut, aby zmiękczyć. Łyżką i rozprowadzić 1/2 szklanki krówki polewając ostrożnie w dnie skorupy okruchów; umieścić w zamrażarce na 15 minut, aby ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
SorbetSorbet
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2
Miejsce pozostałe 1/2 cup Fudge polewa w małej misce do mikrofali; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Łyżką i posmarować sorbet polewą z krówki. Przykryć folią; zamrozić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
SorbetSorbet
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Aby służyć, krówki mikrofalowe polewa na wysokie 10 do 15 sekund lub aż cienkie wystarczająco, aby mżawka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
5
Poszczególne porcje udekorować ubitą polewą, skropić polewą krówkową i kilkoma świeżymi malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn