Mrożone Ciasto Czekoladowe Z Kremem Musli
Mrożone czekoladowe ciasto z kremem musli jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać kakao płatki, wanilia, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Mrożone Ciasto Czekoladowe Z Kremem Musli, Tort Lodowy Mrożony Czekoladowy Oreo, oraz Mrożone Ciasto Szwajcarskie Roll Ice Cream Sandwich Cake.
Instrukcje
Line patelnia bochenkowa 8x4 cm z folią. W dużej misce, ubij śmietanę, cukier i wanilię mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
3/4 szklanki bitej śmietany równomiernie rozprowadzić na dnie patelni.
Na śmietanę ułożyć 3 płatki granoli, polać czekoladą. Wierzch z 3/4 szklanki bitej śmietany.
Posypać 1/2 szklanki płatków równomiernie na wierzchu.
3/4 szklanki bitej śmietany rozprowadzić na płatkach.
Powtórz warstwę z 3 granoli i 3/4 szklanki bitej śmietany. Wierzch z pozostałym 1/2 szklanki płatków, 3/4 szklanki bitej śmietany i 3 musli. Przykryć luźno folią. Zamrażać aż do uzyskania jędrności, co najmniej 4 godziny lub do 2 dni.
Aby służyć, odstawić ciasto w temperaturze pokojowej 5 minut.
Umieść półmisek do góry nogami nad patelnią; obróć półmisek i patelnię.
Zdjąć patelnię i folię. Rozbić pozostałą granolę cienką na kawałki; posypać wierzchem. Ostrym nożem pokroić w poprzek na plastry o grubości 1 cala.