Mrożone Ciasto Czekoladowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać masło, błyskawiczny pudding czekoladowy mix, lody vanillan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chocolate Frosty, Mroźny Czekoladowy Smakołyk, oraz Mrożone Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć okruchy ciastek i masła, aż crumbly. Naciśnij na nasmarowane 9-in. talerz ciasta.
W dużej misce, beat mleka i budyniu wymieszać na niskiej prędkości przez 2 minuty. Złożyć lody. Łyżkę do przygotowanej Skórki. Przykryć i zamrozić na 4 godziny lub do twardości.
Wyjąć ciasto z zamrażarki 15 minut przed podaniem.
Dekoruj bitą polewą i startą czekoladą.