Mrożone Ciasto Cytrynowe

Mrożone Ciasto Cytrynowe
Frosty Lemon Pie to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.52 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cytrynę, Likier migdałowy, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Mrożone Ciasto Cytrynowe, Mrożone Ciasto Cytrynowe, oraz Mroźny Cytrynowy Chiller dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz składniki w szklance i zmiażdż, przelej do schłodzonego kieliszka do martini, wierzch polej skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
2
Białka umieścić w małej misce, ubijać na dużej prędkości przez 1 minutę, dodać cukier, Likier migdałowy i skórkę. Kontynuuj bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Połóż na wierzchu napoju, pochodnię z pochodnią butanową, aż końcówki będą złote, podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
LikierLikier
MigdałyMigdały
PijPij
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia8
Magazyn