Mrożone Ciasteczka Cytrynowe
Mrożone ciasteczka cytrynowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten przepis służy 36 i kosztuje 36 centów za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sok z cytryny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mrożone Ciasteczka Cytrynowe, Mrożone Ciasteczka Cytrynowe, oraz Mrożone Cytrynowe Ciasteczka Tulipanowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W misce robota kuchennego dodać cukier i skórkę z cytryny. Proces, aż cukier i skórka są dobrze wymieszane, około 20 sekund.
Zeskrobać do dużej miski. 1/2 szklanki cukru cytrynowego w osobnej misce do późniejszego wykorzystania.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia i sól do malaksera i krótko pulsuj, aby wymieszać.
Dodać zimne masło do robota kuchennego z mieszaniną mąki i proces z krótkimi impulsami, aż mieszanina przypomina mąkę kukurydzianą i nie ma dużych grudek masła pozostają, około 10 impulsów.
Wlać tę mieszaninę do mieszaniny cukru i cytryny w dużej misce i odstawić.
W średniej misce wymieszaj żółtka, ekstrakt z wanilii i sok z cytryny.
Za pomocą miksera elektrycznego z uchwytem łopatkowym wlać mieszaninę cytryny / cukru i mąki / masła i mieszać do połączenia, około 15 sekund. Następnie, gdy mikser nadal działa, powoli dodaj mieszaninę jaj/soku z cytryny i wymieszaj, aż dobrze się połączą, a ciasto oderwie się od boków miski, około 15 do 30 sekund.
Zeskrobać ciasto do dużej miski i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, ale nie stałe, o 30 protokół. Użyj łyżki do lodów, aby zgarnąć ciasto na pergaminowe arkusze ciastek. Weź kulki ciasta i zwijaj blaty w zarezerwowany cukier cytrynowy. Użyj DNA szklanki z wodą, aby nacisnąć ciastka płasko, o grubości około 1/4 cala.
Piec ciasteczka, aż lekko rumiane, o 15 protokół.
Wyjmij pergamin z ciastkami z tacy do regału chłodzącego i całkowicie ostudź, około 1 godziny. Po całkowitym ochłodzeniu ciasteczek, lód z lukrem cytrynowym.
1 funt (2 szklanki) cukru cukierniczego
W średniej misce ubić cukier i sok z cytryny na gładką masę. Łyżkę na ostudzone ciasteczka i równomiernie rozprowadzić z tyłu łyżki.
Odstawić na stojaku chłodzącym, aż glazura zostanie ustawiona, około 1 godziny.