Mrożone Ciasto Pomarańczowo-Jogurtowe
Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka z chłodnym bitą polewą, jogurtem waniliowym, mieszanką napojów o smaku pomarańczowym i garścią innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowy Krem Mrożony Jogurt, Pomarańczowy Juliusz: z mrożonymi bananami i jogurtem, oraz Pomarańczowo-Waniliowe Mrożone Jogurty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać jogurt i napój wymieszać w dużej misce z trzepaczką, aż mieszanina się rozpuści. Wymieszać z chłodnym batem.
Zamrozić kilka godzin lub aż do firmy.
Wyjąć z zamrażarki 15 min. przed podaniem.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmięknąć.