Mozzarella-Portobellos z grilla nadziewane marynatą balsamiczną

Mozzarella-Portobellos z grilla nadziewane marynatą balsamiczną
Portobellos z grilla nadziewane mozzarellą z balsamiczną marynatą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Przynosi ci to Epikurious. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet balsamiczny, ser mozzarella, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Mozzarella-Portobellos z grilla nadziewane marynatą balsamiczną, Mozzarella-Portobellos z grilla nadziewane marynatą balsamiczną, oraz Portobellos Nadziewane Mozzarellą.

Instrukcje

1
Ubić olej, 2 łyżki octu i 1 ząbek czosnku w małej misce do marynaty. Za pomocą łyżki zeskrobać skrzela z grzybów i umieścić grzyby na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posmaruj marynatą po obu stronach grzybów, ułóż wydrążoną stronę do góry i odstaw w temperaturze pokojowej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
3
Przygotować grill (średnie ciepło).
4
Wymieszać panko, kolejne 5 składników i pozostałe 2 ząbki czosnku w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Skropić masło i pozostałą łyżeczkę octu na mieszaninę panko i wrzucić. Mieszaninę Panko podzielić między grzyby, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół krawędzi i lekko pakując.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
6
Pieczarki ułożyć na grillu, farsz do góry; przykryć grillem i gotować, aż ser się rozpuści, a soki bąbelkowe na brzegach grzybów, przestawiając pieczarki od czasu do czasu do równomiernego gotowania (nie odwracać), około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
* Panko można stosować w każdym przepisie wymagającym suchej (nie świeżej) bułki tartej - np. bakłażan parmigiana, kurczak, czy klopsiki. Jest on dostępny w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn