Przepis mostek z warzywami korzeniowymi jest gotowy w około 8 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 1,35 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, cebula w proszku, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mostek Z Warzywami Korzeniowymi, Duszony mostek z warzywami korzeniowymi, oraz Chrzanowy mostek wołowy z warzywami korzeniowymi.
Instrukcje
1
Ułóż słodkie ziemniaki, rzep, marchew i pasternak w wolnej kuchence. Natrzyj mostek solą, pieprzem, cebulą w proszku i czosnkiem w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ramię
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Rzepa
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali