Przepis mostek z warzywami korzeniowymi jest gotowy w około 8 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 1,35 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, cebula w proszku, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mostek Z Warzywami Korzeniowymi, Duszony mostek z warzywami korzeniowymi, oraz Chrzanowy mostek wołowy z warzywami korzeniowymi.
Instrukcje
1
Ułóż słodkie ziemniaki, rzep, marchew i pasternak w wolnej kuchence. Natrzyj mostek solą, pieprzem, cebulą w proszku i czosnkiem w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ramię
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Rzepa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Na wierzch warzyw ułożyć mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3
Wlać bulion do kuchenki. Przykryć i gotować na niskim, aż wołowina będzie miękka, 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Wyjąć mostek do deski do krojenia i odstawić 10 minut. Odtłuszczone tłuszcze z soków z patelni. Pokroić mostek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Mięso ułożyć na talerzu z warzywami, łyżką soków na patelni, posypać natką pietruszki i podawać.