Mostaciolli z koprem włoskim, miętą i bułką tartą
Mostaciolli z koprem włoskim, miętą i bułką tartą jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1122 kalorii, 14g białka, oraz 60 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz bułkę tartą plus 1/2 szklanki, liście mięty, koper włoski, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sycylijski makaron z Miecznikiem, koprem, miętą i bułką tartą, Jagnięcina z okruchami Garam Masala i sosem curry Mint, oraz Herbed Bread Crumbs.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W 12-do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek do czasu palenia.
Dodać czosnek i koper włoski i gotować, mieszając często, aż światło złoty brąz i dość miękkie, o 10 protokół.
Dodaj 1 szklanka bułki tartej i rozdrobnione płatki czerwonej papryki i kontynuować gotowanie 4 do 5 protokół.
Makaron gotować zgodnie z instrukcją opakowania, aż tylko al dente i dobrze osuszyć.
Na patelnię wlać gorący makaron, dodać miętę i dobrze wymieszać.
Wlać do ciepłego naczynia, posypać pozostałą bułką tartą i wierzchem kopru włoskiego.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawać.