Morszczuk z duszoną papryką

Morszczuk z duszoną papryką
Morszczuk z duszoną papryką wymaga około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga jasnego miodu, gałązek tymianku, oliwy z oliwek i cebuli. 129 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Papryka Duszona, Wolno duszona papryka i cebula, oraz Morszczuk Z Grzybami.

Instrukcje

1
Paprykę blisterować pod grillem lub nad płomieniem, aż poczernieje, następnie włożyć do miski, przykryć folią spożywczą i pozostawić do ostygnięcia. Paprykę obrać i odsączyć, wyławiając wszelkie soki, przecedzając je do małej miseczki i odstawiając na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Miąższ pieprzu pokroić w cienkie paski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3
Umieść 3 łyżki oliwy z oliwek na płytkiej patelni z cebulą, czosnkiem i łodygami tymianku i poć na małym ogniu przez 15-20 minut, aż zmiękną i zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj paski pieprzu, pół miodu, pół soku z pieprzu i 2 łyżki octu Sherry, i gotować, aż zrobi się lepki smak. Doprawić papryką, wymieszać z oliwkami i odstawić najlepiej podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5
Pozostałe soki z pieprzu, ocet i miód wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek i połową liści tymianku, aby zrobić dressing, a następnie odstawić. Mąkę wymieszać z resztą listków tymianku i odrobiną przypraw i użyć do odkurzenia morszczuka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
MorszczukMorszczuk
6
Pozostałą oliwę rozgrzać na dużej patelni nieprzywierającej i smażyć morszczuka przez 6-8 minut, skórkę w dół do złotego koloru, następnie odwrócić i dalej smażyć aż do ugotowania. Łyżka kałuży mieszanki pieprzu na każdym talerzu i top z kawałkiem morszczuka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
MorszczukMorszczuk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Skropić opatrunek na talerzu i podawać.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Morszczuk działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn