Morelowe Grillowane Jagnięce Kaboby

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagnięcych Kabobów z grilla z morelami. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 402 kalorie, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i zbierz dżem morelowy, fioletową cebulę, sos teriyaki baste-and-glaze i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Kaboby Jagnięce, Grillowana mielona jagnięcina na szaszłykach (Seekh Kabobs), oraz Grillowana Morela faszerowana jagnięciną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników zagotować w małym rondlu, stale mieszając. Całkowicie fajne. Rezerwa 1/3 szklanki mieszanki.
Umieścić jagnięcinę i cebulę w płytkim naczyniu lub dużych ciężkich zip-top plastikowej torbie; wlać pozostałą mieszaninę teriyaki na jagnięcinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Usunąć jagnięcinę i cebulę z marynaty, odrzucając marynatę.
Naprzemiennie jagnięcina i cebula na 4 (8-calowych) szaszłykach.
Wieszak na żywność z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnim ogniu (350 do 400).
Umieść kabobs na stojaku i grill, przykryty pokrywą grilla, 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając i fastrygując od czasu do czasu zarezerwowaną mieszaniną teriyaki.