Morele z serem Bazyliowo-kozim i migdałami
Morele z Bazyliowo-kozim serem i migdałami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka miodu, moreli, koziego sera, takiego jak laura chenel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Morele z kozim serem, bazylią i migdałami Marconan, Tarta Z Kozim Serem Z Miodowymi Morelami, oraz Suszone morele z kozim serem i pistacjami.
Instrukcje
Wymieszać razem ser, 2 łyżeczki. mleko i bazylia drewnianą łyżką do smarowania. Cienkie z większą ilością mleka, jeśli to konieczne.
Spread heaping 1/4 tsp. ser na każdej moreli i na wierzchu każdy z migdałami.
* Znajdź suszone blenheims i hiszpańskie migdały Marcona (lub Marchini z Kalifornii, które są podobne) w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych lub zamów Blenheims z B & R Farms (brfarms.com) i Marchini z gospodarstw J. Marchini (marchinialmond.com).
Make ahead: 1 dzień do przodu. Doprowadzić do temperatury pokojowej i skropić miodem przed podaniem.