Monterey Spaghetti
Spaghetti Monterey może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka spaghetti, czosnek, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Monterey Spaghetti, Spaghetti Z Kurczaka Monterey, oraz Dorsz Monterey dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj spaghetti aż do al dente.
W dużej misce wymieszać śmietanę, starty parmezan i mielony czosnek. Po ubiciu jajka w małej misce, przełożyć do dużej miski i zmiksować.
Przenieść do nasmarowanej powolnej kuchenki.
Wymieszać ugotowane i osuszone spaghetti, 2 szklanki startego sera Monterey Jack, rozmrożony szpinak i połowę francuskiej smażonej cebuli do powolnej kuchenki. Wymieszać zawartość wolnej kuchenki, aż do samego wymieszania.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin lub na dużym ogniu przez 3 do 4 godzin.
W ciągu ostatnich 30 minut gotowania, włączyć do wysokiej, jeśli gotowanie na niskim i dodać resztę startego sera Monterey Jack i francuskiej smażonej cebuli do góry zapiekanki.
Podawać po rozpuszczeniu sera.