Mom ' S Nova Scotia Seafood Chowder
Mom ' S Nova Scotia Seafood Chowder jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. To danie główne ma 485 kalorii, 23G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 759 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz łososia, przegrzebki, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Kurczak Klonowy Nova Scotia, Winegret jagodowy-smak Nowej Szkocji, oraz Zupa Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Duży garnek napełnij do połowy lekko osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia.
Dodać cebulę i marchew; gotować, aż lekko miękkie, 10 protokół.
Dodać ziemniaki; gotować do miękkości, 15 do 20 protokół.
Wymieszać z łososiem, dorsz, przegrzebki, krewetki, homar, i Krab; gotować na średnim ogniu, aż łosoś i dorsz są twarde, ale kawałki są jeszcze lekko przezroczyste w centrum, o 10 minut.
Odcedzić połowę wody z garnka i dodać małże, śmietanę i pół na pół.
Na szczycie zupy ułożyć kawałki masła, doprawić solą i czarnym pieprzem. Przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż łosoś i dorsz są w pełni ugotowane i płatki łatwo widelcem, o 30 protokół.