Moje Świąteczne Krówki

Moje Świąteczne Krówki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać mój Boże Narodzenie krówki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 96 i kosztuje 22 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jeśli masz pod ręką pianki, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Świąteczne Krówki Z Masłem, Biała Krówka Świąteczna, oraz Christmas Fudge Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia A 13x9-in. patelnia z folią; płaszcz sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W ciężkim holenderskim piekarniku połącz cukier, mleko i masło. Doprowadzić do szybkiego wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować i mieszać 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Zdjąć z ognia.
4
Wymieszać z kawałkami czekolady, Pianki i posiekaną czekoladą, aż się stopią. Złożyć w orzechach włoskich i wanilii. Natychmiast rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Skropić roztopioną białą czekoladą do pieczenia; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
6
Używając folii, wyciągnij krówkę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Usuń folię; pokrój krówkę na 96 kwadratów. Przechowywać między warstwami woskowanego papieru w szczelnych pojemnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn