Moja czekoladowa Krówka nigdy nie zawodzi może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 96 porcji z 88 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, pianki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Krówki Czekoladowe No-Fail, Krówka No-Fail, oraz No Fail Orange Creamsicle Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz kawałki czekolady, orzechy (jeśli używasz), masło i wanilię w dużej żaroodpornej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Wanilia
Masło
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pianki, cukier i odparowane mleko umieścić w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu. Stale mieszając, doprowadzić do wrzenia. Kontynuując mieszanie, gotuj dokładnie przez 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
Pianki
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i natychmiast wlać mieszaninę prawoślazu do mieszaniny czekolady; beat stale aż kremowy. Szybko wlać do przygotowanej patelni lub talerza, lekko naciskając tylną drewnianą łyżką, aby równomiernie rozprowadzić krówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki
Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Krówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Patelnia
4
Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed cięciem na kawałki.