Moist Chocolate After Eight Cake
Moist Chocolate After Eight Cake to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Na 5,54 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 80 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wilgotne Ciasto Czekoladowe, Wilgotne Ciasto Czekoladowe, oraz Wilgotne Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180C / 160C / 350 / Gaz
Nasmaruj dwie 18-centymetrowe puszki na ciasto i ułóż spód każdej z nich papierem tłuszczoodpornym.
W dużej misce lub misce miksera stojącego dodaj mąkę, kakao, cukier, wodorowęglan sody i sól. Daj to dobrze wymieszać metalową łyżką, aż będzie dobrze połączone.
Jajka, maślankę, roztopione masło i wanilię ubijamy razem i wlewamy do suchych składników.
Ubijaj do aksamitnej gładkości za pomocą miksera stojącego lub elektrycznego miksera ręcznego. Następnie wlać gorącą kawę i wymieszać łopatką, aż do uzyskania ciekłej mieszaniny. (nie panikuj, to zadziała)
Wlać ciasto do patelni i piec na środku piekarnika przez 35 minut. Szaszłyk powinien wyjść czysty.
Pozostawić ciasta do ostygnięcia w patelniach na chwilę, przed przechyleniem ostrożnie na stojaku z drutu, aby kontynuować chłodzenie.