Mocny sos do Spaghetti
Silny sos spaghetti wolno-cooker może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pomidory, sól, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Beefy Slow Cooker Spaghetti, Sos Spaghetti Wolnooparkowy, oraz Sos Spaghetti Wolnooparkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń posypać równomiernie 1 łyżeczką. sól. Gotować pieczeń na gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 3 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Połączyć mielony czosnek, Pozostałe 1 łyżeczka. sól, a następnie 8 składników w 6-qt. powolna kuchenka; delikatnie dodać pieczeń.
Gotować, pod przykryciem, na wysokich 6 godzin lub aż pieczeń jest bardzo delikatna.
Wyjąć pieczeń z wolnej kuchenki i rozdrobnić za pomocą 2 widelców. W razie potrzeby zetrzyj tłuszcz z sosu pomidorowego i przywróć rozdrobnione mięso do sosu.
Podawać na gorąco gotowane spaghetti, w razie potrzeby.
Uwaga: w razie potrzeby zamrozić sos spaghetti w szczelnych pojemnikach do 6 tygodni.