Mock Pate de Foie Gras
Mock Pate de Foie Gras to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz serek śmietankowy, sos worcestershire, braunschweiger wątróbka kiełbasa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierogi foie Gras z foie gras, Zupa grochowa z Foie Gras, oraz Foie Gras I Piernik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść orzechy pekan na średniej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 5 minut, lub do tosty.
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy, kiełbasę z wątróbki braunschweiger, cebulę, sos Worcestershire i sok z cytryny. Uformuj mieszaninę w kulkę.
Na patelni umieścić tosty z orzechami pekan.
Umieść kulkę mieszanki twarogu na patelni i zwinąć, aby pokryć orzechami pekan. Pokrowiec z folią. Schłodzić w lodówce do podania.