Mocha-Espresso Cream Pie
Mocha-Espresso Cream Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś słodko-gorzkie placki do pieczenia czekolady, pekany, bitą śmietanę z kawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Lody Mochan Espresso, Ciasto Mocha z bitą śmietaną Espresso, oraz Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną.
Instrukcje
Przygotowanie skorupy: Rozgrzej piekarnik do 35
Pulse wafle czekoladowe w robocie kuchennym 8 do 10 razy lub aż drobno zgniecione. Wymieszać okruchy opłatka, pekan, i masło. Naciśnij na dole, w górę strony i na wardze lekko nasmarowanej 9-calowej płyty pie.
Piec 10 minut. Całkowicie schłodzić (około 30 minut).
W dużym rondlu ubić cukier i kolejne 2 składniki.
Ubijamy pół na pół i żółtka w dużej misce. Stopniowo ubijaj mieszaninę jajek w mieszaninę cukru; doprowadzaj do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gotuj 1 minutę, stale ubijając; usuń z ognia.
Kuchenka mikrofalowa czekolady w małej misce W Wysokiej 1 1/2 minuty lub do stopienia, mieszając w odstępach 30 sekund.
Trzepaczka 2 Łyżki. masło i roztopioną czekoladę przełożyć na masę cukrową; łyżkę do przygotowanej Skórki.
Umieścić folię bezpośrednio na wypełnieniu (aby zapobiec tworzeniu się folii). Chill 4 do 24 godzin. Top z kawą bitą śmietaną tuż przed podaniem.