Mocha Crunch Cream Torte wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz wodę, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mocha Crunch Cream Torte, Mocha Cream Torte, oraz Toffi-Mocha Cream Torte.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować ciasto, pokryj 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania; dno linii papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
3
Połącz kakao, 1/2 szklanki wrzącej wody i czekoladę w małej misce, mieszając, aż będzie gładka. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Kakao W Proszku
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Umieścić cukier granulowany, brązowy cukier i 1/4 szklanki masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
5
Dodać substytut jajka; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
6
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
7
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Połącz maślankę, śmietanę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Kwaśna śmietana
Wanilia
9
Dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Mąka Uniwersalna
Cukier
10
Dodać mieszankę kakao; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
11
Wlać ciasto do przygotowanych patelni; Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
12
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
13
Aby przygotować lukier, połączyć cukier puder, twarożek, kawę i 1 łyżkę masła w dużej misce. Ubijaj mikserem ze średnią prędkością do uzyskania gładkości (nie przegrzewaj).