Mocha Crunch Cream Torte

Mocha Crunch Cream Torte
Mocha Crunch Cream Torte wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz wodę, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mocha Crunch Cream Torte, Mocha Cream Torte, oraz Toffi-Mocha Cream Torte.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, pokryj 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania; dno linii papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Połącz kakao, 1/2 szklanki wrzącej wody i czekoladę w małej misce, mieszając, aż będzie gładka. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieścić cukier granulowany, brązowy cukier i 1/4 szklanki masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać substytut jajka; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
6
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
7
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Połącz maślankę, śmietanę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
9
Dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
10
Dodać mieszankę kakao; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
11
Wlać ciasto do przygotowanych patelni; Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
12
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
13
Aby przygotować lukier, połączyć cukier puder, twarożek, kawę i 1 łyżkę masła w dużej misce. Ubijaj mikserem ze średnią prędkością do uzyskania gładkości (nie przegrzewaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
MasłoMasło
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu.
15
Rozłóż połowę lukru na wierzchu; posypać 1/3 szklanki brickle chips. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
FrytkiFrytki
16
Rozłóż pozostałą lukier na wierzchniej warstwie; posypać pozostałymi wiórkami ceglanymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
FrytkiFrytki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn