Mocha Chocolate Jimmy Cake

Mocha Chocolate Jimmy Cake
Mocha Chocolate Jimmy Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.03 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, kakao w proszku, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Jimmy Carter Cake, Jimmy Fallon ' s Late Night Snack Ice Cream Cake, oraz Mochan ice box cake with chocolate cake round 2.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 10-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka będą tworzyć miękkie kopce, a nie ostry szczyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubić 2 szklanki cukru cukierniczego i 1 szklankę masła razem w misce, aż będzie kremowy; dodać żółtka, po jednym na raz, aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Mąkę i proszek do pieczenia wymieszać w misce. Wymieszać mieszaninę mąki w śmietaną mieszaninę masła, na przemian z schłodzoną kawą, aż po prostu wymieszać; wymieszać w posypce. Białka złożyć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Białka JajBiałka Jaj
PosypkiPosypki
MasłoMasło
KawaKawa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż brzegi ciasta oderwą się od boków i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny. Schłodzić ciasto na patelni przez 1/2 godziny przed włączeniem na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Ubić 2 szklanki cukru cukierniczego, 1/2 szklanki masła i kakao w proszku razem w misce, aż będzie gładka; ubić w gorącej kawie i ekstrakcie waniliowym, aż lukier będzie kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
LukierLukier
MasłoMasło
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Na schłodzone ciasto rozprowadzić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn