Miętowo-Pomarańczowy Squash
Mięta-pomarańczowy Squash może być tylko przystawka szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka squashes butternut, sól koszerna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowo-pomarańczowy Squash, Makaron z bazylią i miętą, oraz Makaron z bazylią i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Posmaruj każdy klin squasha około 1 łyżeczką oliwy z oliwek, a następnie posyp około 1/4 łyżeczki soli i szczyptą cayenne, jeśli używasz.
Umieść ćwiartki squasha na blasze do pieczenia od strony skóry w dół. (Ewentualnie ułóż na stojaku z indykiem.) Pieczeń w ciągu ostatnich 45 minut w piekarniku. Squash odbywa się, gdy jest to przetarg widłowy. W międzyczasie zetrzyj skórkę (skórkę pomarańczową, Nie białą) i wyciśnij sok z pomarańczy.
Wyjąć Kabaczek z piekarnika i natychmiast posypać miętą, sokiem pomarańczowym i skórką.
Udawać...i zaoszczędź 35 minut
Przygotuj trzy 12-uncjowe Pakiety mrożonego Dynia zimowego zgodnie ze wskazówkami na etykiecie. Drewnianą łyżką ubić startą skórkę z 1 pomarańczy, 3 łyżki masła, 2 łyżki posiekanych świeżych liści mięty, 1 łyżka cukru, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki cayenne (opcjonalnie).