Miętowo-Czekoladowy Tort Lodowy
Miętowo-Czekoladowy tort lodowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 434 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka barwnika spożywczego, lody, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Miętowo-Czekoladowy Tort Lodowy, Miętowo-Czekoladowy Tort Lodowy, oraz Ciasto Czekoladowo-Miętowe Z Kremem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar DNA tylko z dwóch 9-calowych okrągłych patelni na ciasto; DNA linii z woskowanego papieru. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Łyżka równomiernie do patelni.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 9-calowych rund. Schłodzić w patelni 10 minut.
Wyjąć z patelni do regałów chłodzących.
Usuń woskowany papier. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Linia 9-calowa okrągła patelnia na ciasto z folią. Łyżką i równomiernie rozprowadzić lody na patelni. Przykryć folią; zamrażać do całkowitego zamrożenia, około 2 godzin.
Na talerzu do serwowania umieść 1 warstwę ciasta z zaokrągloną stroną w dół.
Wyjąć lody z patelni; odkleić folię.
Połóż na torcie. Wierzch pozostałą warstwą ciasta, zaokrąglony bok do góry.
W średniej misce, ubij śmietanę ubijającą, cukier puder i barwnik spożywczy na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Wierzch i wierzch ciasta z bitą śmietaną. Zamrozić około 2 godzin lub do twardości.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 10 minut przed podaniem.