Miętowe Placki Sernikowe
Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka twarogu, syropu Creme de menthe, śmietana mleczna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Fudgy Mint Squares, No Bake Mint Squares, oraz Mint Sundae Brownie Squares Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce, wymieszać składniki skórki. Naciśnij w dolnej części ungreased 13x9inch patelni. Zamrozić skórkę podczas przygotowywania nadzienia.
W dużej misce z mikserem elektrycznym, pokonać wszystkie składniki napełniania na niskiej prędkości, aż gładka.
Piec 30 do 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Cool on wire rack.
Tymczasem w rondlu 1-ćwiartkowym roztopić czekoladę na małym ogniu, stale mieszając. Ostudzić 5 minut; ubić śmietaną łyżką.
Posmarować ciepłym sernikiem. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Pokroić w kwadraty. Przechowywać w lodówce.