Miętowe Ciasteczka Bezowe
Miętowe ciasteczka bezowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 56 i kosztuje 1 grosz za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Jeśli masz miętowe laski cukierków, sól, cukier i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Ten przepis od Allrecipes ma 99 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Miętowe Ciasteczka Bezowe, Miętowe Ciasteczka Bezowe, oraz Miętowe Ciasteczka Bezowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (110 stopni C). Arkusze cookie linii z folią aluminiową lub pergaminem.
W dużej szklanej lub metalowej misce ubij białka, ocet i sól do miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukier, kontynuując ubijanie aż do uzyskania sztywnych szczytów, około 5 minut. Wchodzisz w 1/3 zmiażdżone laski cukierków, rezerwując resztę. Upuść przez heaping łyżeczki do herbaty, jeden cal od siebie na przygotowane arkusze cookie.
Posypać Pozostałe zmiażdżone laski cukierków na górze.
Piec przez 90 minut w nagrzanym piekarniku lub do wyschnięcia. Ostudzić na blachach do pieczenia.