Mięsny pasztet pieczony na wolnym ogniu
Slow-Cooked Meat Loaf może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Za 3,5 dolara za porcję ten przepis pokrywa 43% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 45 g białka , 20 g tłuszczu i łącznie 671 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. Udaj się do sklepu i kup mieloną wołowinę, paprykę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut . Niewiele osób wykonało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 78% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Slow Cooked Applesauce , Slow Cooked Corned Beef and Cabbage i Slow Cooked Beef Chili .
Instrukcje
W misce ubij jajko i mleko. Wymieszaj z kostkami chleba, cebulą, zieloną papryką, solą i pieprzem.
Dodaj wołowinę i dobrze wymieszaj. Uformuj okrągły bochenek.
Umieścić w wolnowarze o pojemności 5 qt.
Rozsmaruj ketchup na bochenku. Ułóż marchewki wokół bochenka. Obierz pasek wokół środka każdego ziemniaka; połóż ziemniaki na marchewkach.
Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 1 godzinę. Zmniejsz ogień do niskiego; przykryj i gotuj przez 7-8 godzin lub do momentu, aż mięso nie będzie różowe, a warzywa będą miękkie.