Mięsne klopsiki z indyka i warzyw

Mięsne klopsiki z indyka i warzyw
Potrzebujesz bezmlecznego przystawki? Mięsne klopsiki z indyka i warzyw mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest na 20 osób i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 67 kalorii . Jeśli masz pod ręką cukinię, sos worcestershire, musztardę dijon i kilka innych składników, możesz je zrobić. Jest on dostarczany przez Allrecipes. 1874 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 44% . Ta ocena jest dobra. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mięsne klopsiki z warzywami , Mięsne klopsiki owinięte boczkiem i Niemieckie klopsiki Falscher Hase .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni Celsjusza (400 stopni Fahrenheita). Spryskaj 20 foremek na muffiny sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Umieść cukinię, cebulę i czerwoną paprykę w malakserze i miksuj kilka razy, aż składniki zostaną drobno posiekane, ale nie rozdrobnione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Umieść warzywa w misce i wymieszaj z mielonym indykiem, kuskusem, jajkiem, sosem Worcestershire i musztardą Dijon, aż do dokładnego połączenia. Napełnij każdą przygotowaną foremkę na muffiny do około 3/4 wysokości. Na wierzch każdej foremki nałóż około 1 łyżeczkę sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Indyk MielonyIndyk Mielony
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż soki będą klarowne, około 25 minut. Temperatura wewnętrzna muffinki mierzona termometrem do mięsa z natychmiastowym odczytem powinna wynosić co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn