Mięsne klopsiki z indyka i warzyw

Mięsne klopsiki z indyka i warzyw
Potrzebujesz bezmlecznego przystawki? Mięsne klopsiki z indyka i warzyw mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest na 20 osób i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 67 kalorii . Jeśli masz pod ręką cukinię, sos worcestershire, musztardę dijon i kilka innych składników, możesz je zrobić. Jest on dostarczany przez Allrecipes. 1874 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 44% . Ta ocena jest dobra. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mięsne klopsiki z warzywami , Mięsne klopsiki owinięte boczkiem i Niemieckie klopsiki Falscher Hase .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni Celsjusza (400 stopni Fahrenheita). Spryskaj 20 foremek na muffiny sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść cukinię, cebulę i czerwoną paprykę w malakserze i miksuj kilka razy, aż składniki zostaną drobno posiekane, ale nie rozdrobnione.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Umieść warzywa w misce i wymieszaj z mielonym indykiem, kuskusem, jajkiem, sosem Worcestershire i musztardą Dijon, aż do dokładnego połączenia. Napełnij każdą przygotowaną foremkę na muffiny do około 3/4 wysokości. Na wierzch każdej foremki nałóż około 1 łyżeczkę sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Indyk MielonyIndyk Mielony
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż soki będą klarowne, około 25 minut. Temperatura wewnętrzna muffinki mierzona termometrem do mięsa z natychmiastowym odczytem powinna wynosić co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn